ai-01.jpeg
sfelogoi-03

PER MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU-NOS A:

info@setfontsenergia.cat

SET FONTS ENERGIA SCCL és una cooperativa de consumidors i usuaris creada amb el suport de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, i amb el suport del Consell Comarcal d’Osona. L’objectiu de l’organització és que les veïnes i veïns de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons puguin fer la transició energètica al municipi.

Enllaços d'interès

Balenyà sostenible

COSPES Sant Pere de Torelló

Segueix-nos:


instagram

©2022 Set Fonts Energia

Cooperativa energètica

panells fotovoltaics

Participa de la comunitat energètica de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons

+

34

360

4

Projectes d'instal·lacions

Associats

Projectes compartits

KWp

medidas-de-ahorro-energetico.jpeg

Fonts d'energia

La comunitat és una font d'energia i estalvi

SET FONTS ENERGIA SCCL som una Comunitat Energètica de Consum Compartit sense ànim de lucre, que volem impulsar un model de transició energètica al municipi de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons.
La finalitat d’aquest projecte és començar a incorporar sistemes energètics alternatius,  fer el pas cap a una economia verda i sostenible, i assolir estalvis en la factura energètica.
 

energia fotovoltaica
geothermal-power
kisspng-wind-power
energia hidraulica
biomassa
pexels-william-mead-6040783.jpeg

Projectes i recursos

Sempre estem explorant la xarxa buscant les notícies i novetats més recents. Aquí podràs trobar varis dels nostres projectes i els recursos que podrem destinar a fer-los realitat. Dia a dia entre tots els socis treballem per fer possible els nostres reptes.

Fotovoltaiques Vestidors i Magatzem

Fotovoltaiques Bellpuig i Font d'en Titus

Aquestes dues instal·lacions previstes estaran finalitzades a 31 de desembre de 2023 i s’ubicaran sobre els vestidors del camp de futbol i del magatzem municipal.  Amb una capacitat de 60Kw i 100Kw respectivament.

Aquests dos projectes, es finalitzaran a 31 de desembre de 2024 estaran ubicades a la Font d’en Titus i a sobre de l’escola Bellpuig. Tindran una capacitat de generar 100Kw cadascuna.